Mijn werkwijze

Een eerste indruk is niet of heel moeilijk bij te stellen. Daarom is het belangrijk te investeren in goed beeldmateriaal. Een slechte foto op een zakelijke website is net zo storend als spelfouten in de tekst. Een paar keer lees je er overheen, maar bij meer dan drie fouten in een tekst neem je de schrijver toch niet meer zo serieus. Zo werkt het ook met beeldmateriaal. Een professionele foto kan het verschil maken bij je doelgroep. Of het nou gaat om het overtuigen van potentiële huizenkopers, sponsoren voor een event, klanten voor je producten of vertrouwen wekken met een professionele portretfoto, een goed beeld zegt meer dan duizend woorden en trekt mensen over de streep.

Te vaak komen bedrijven of evenementen naar buiten met slecht beeldmateriaal. Dat is echt jammer want zo creëer je een ongeloofwaardig beeld van je bedrijf, en gaat alle verdere moeite die gestoken wordt in marketing, reclame en promotie verloren. Goed beeldmateriaal vormt de basis voor al je promotiemateriaal, en als het goed wordt uitgevoerd kun je er jaren mee vooruit.

Bij het fotograferen hou ik niet alleen rekening met de wensen van jou en je bedrijf, maar kijk ik ook mee naar de doelgroep die je wilt bereiken. Wat triggert hen, welke beelden zien ze en wat kan ik doen zodat jouw product of bedrijf er bovenuit steekt. Ik werk gemakkelijk op locatie en beschik uiteraard over alle kennis en apparatuur om jouw product goed in beeld te brengen. De foto’s die ik maak zijn zo puur mogelijk en hebben een eigen karakter. De beelden die ik schiet brengen de werkelijkheid op een creatieve, maar ook natuurlijke manier in beeld. Nabewerken doe ik niet of nauwelijks, de foto zelf moet goed zijn en ik rust niet voor ik het juiste beeld geschoten heb.

Wil je weten wat ik voor jouw bedrijf of product kan betekenen? Aarzel niet en neem contact met me op!

Meer weten over de mogelijkheden voor jouw project?