Professionele Fotografie en Verkoopstyling voor Makelaars

 

KarinHuis en Patrick Ruiter Fotografie en Verkoopstyling voor Makelaars Logo

 

  • Professionele styling en fotografie voor één prijs
  • Veel ervaring en goede samenwerking met makelaars
  • Resultaatgericht: Snellere verkoop met een hogere vraagprijs

Snellere verkoop + Hogere vraagprijs = Tevreden klanten

Speciaal gericht op de samenwerking met makelaars. Wij ondersteunen en begeleiden waar nodig en doen alles voor het perfecte plaatje.

Professionele Fotografie mét Verkoopstyling Voor Makelaars

E en fantastische woning kan zomaar schuilgaan achter een gedateerd interieur. En hoe goed de foto’s dan ook mogen zijn, potentiële kopers kijken niet verder dan de oude rookstoel van opa. Niet iedereen heeft de fantasie om ‘er doorheen te kijken’ zoals dat zo mooi heet. Een kleine investering kan dan duizenden euro’s verschil maken in de vraagprijs. Of het nou om een plaatsing op Funda gaat of om een aantrekkelijke folder of advertentie. Een huis moet kopers aantrekken.

Onderscheidende presentaties

Als doorgewinterde Makelaar ben je allang overtuigd van het belang van een professionele woningpresentatie. Toch is het dan nog lastig en tijdrovend om hier zelf mee aan de slag te gaan. Daarnaast is het presenteren van een woning speciaal gericht op de verkoop specialistisch werk. Helemaal als het basismateriaal niet optimaal is en het huis wel wat aandacht kan gebruiken. Als makelaar kun je je tegenwoordig niet meer onderscheiden met alleen een fotografiecursus en een spiegelreflex camera.

KarinHuis en Patrick Ruiter Fotografie & Woningstyling in één

Samen met verkoopstylist Karin van Dijk verzorg ik letterlijk het complete plaatje voor een woning. Van begeleiding van de verkopers tot het uiteindelijke beeld wat door ons wordt neergezet. Als Makelaar besteed je het hele traject in één keer uit. Met optimale resultaten.

We werken inmiddels met verschillende makelaars in heel Noord Nederland. We zijn allebei gevestigd in de provincie Groningen en hebben affiniteit met het gebied, de markt en de bewoners.

 

Als Makelaar kun je daarom bij ons vertrouwen op:

  • Optimale woningpresentatie voor de verkoop
  • Verkoopgerichte en onderscheidende fotografie
  • Professionele samenwerking en terugkoppeling
  • Klantgerichte en representatieve werkwijze
  • Hogere vraagprijzen + snellere verkoop = meer tevreden klanten

Wat zeggen anderen?

Voorheen fotografeerde ik zelf onze huizen, maar sinds 1,5 jaar maakt Patrick Ruiter al ons fotomateriaal. Dat is een echte win-win situatie. Hij maakt erg goede foto’s en werkt prettig samen met onze klanten, daar krijgen we veel positieve reacties op. Je kunt gerust zeggen dat hij een echte professional is.
Dick Baar

Register Makelaar/Taxateur, Dijk Vastgoed Scheemda

Top hoe Karin en Patrick te werk gaan. Ik ben super blij met deze toegevoegde waarde. Alles is nu netjes, we zijn net een hotel, we willen het graag zo netjes houden. Bedankt!
Piet V

Scheemda, Reactie via KarinHuis.nl

Ervaar het zelf!

Geef woningverkopers weer plezier en gemak bij de verkoop van hun woning. Samen zorgen we voor een optimaal eindresultaat!